FLNRS live. #1
weven

 


Maak je eigen designy weefwerk

In het najaar van 2015 lanceerden we FLNRS live. en trapten we af met de workshop Weven, gegeven door Marloes Wender. De sfeervolle locatie in the Upperside maakte de knusheid van de middag compleet. Een super leuke eerste workshop, waarin jonge creatievelingen samen kwamen en waar mooie weefwerken ontstonden was het resultaat.
 

Met speciale dank aan:

Host: Marloes Wender
Locatie: Kapsalon NIVO

 
“Ondanks dat het een uitdaging voor me was om een workshop te leiden, vond ik het te gek om te doen. Zo gaaf om te zien dat de deelnemers met me mee gingen in mijn enthousiasme over weven! Het was een ontspannende middag waarop fantastisch werk is gemaakt. - Marloes Wender


Weven met Marloes wender

Marloes is een meester in het neerzetten van grafische hoogstandjes. Maar ontwerpen is slechts één van haar talenten, want deze duizendpoot maakt zich van alles eigen. Zo ook het weven. Binnen no time heeft Marloes zichzelf deze ambacht aangeleerd. En hoe! Een hele muur hangt nu vol met de meest mooie kunstwerken. Marloes beet het spits af en leidde de pilot van FLNRs live. En met grote dank! Want er zijn heel wat  designy weefwerkjes de deur uitgegaan.

Marloes heeft een eigen Etsyshop, Tassel & Twig Weavings, vol met al dat moois.  Opslaan in je favorieten dus!