FLNRS live. #2
Leer Bewerken

 


MAAK JE EIGEN AMBACHTELIJKE DESIGNPRODUCT VAN LEER

In het najaar van 2016 organiseerde we niet één, maar twee workshops Leer Bewerken. Twee middagen vol rode wangen, want wát een focus! Leerbewerking is een vak apart en om in een middagje de basics onder de knie te krijgen is dan ook niet niks. Maar wat zijn er mooie dingen gemaakt! Van stijlvolle portemonnee's en iPad cases tot luxe clutches. We hebben genoten!

 

Met speciale dank aan:

Host: Annemieke Koster
Locaties: Happy Workspace & the Cee Spot
Leverancier van het leer: Conanti

 


LEER BEWERKEN MET ANNEMIEKE KOSTER

De host van de workshop Leer Bewerken was Annemieke Koster. Als oprichtster van Enschede Textielstad weet ze je alles te vertellen over... Textiel ;) Deze fanatiekeling heeft een weverij gestart met de missie om van Enschede weer een textielstad maken, net zoals vroeger. 

Ook beschikt Annemieke over de skills om van een stuk leer een moderne musthave te maken. Tijdens de workshop leert ze je de technieken die bij leerbewerking komen kijken, zodat je vervolgens zelf aan de slag kunt gaan met je eigen product. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren leer en templates, waardoor je dus sowieso naar huis gaat met je eigen one of kind!
 

 

The Results

We zeiden het al: er zijn zulke mooie leerproducten gemaakt! Hieronder vind je een paar resultaten van die resultaten.