FLNRS live. #3
Paper ornaments

Maak je eigen ambachtelijke designproduct van papier tijdens de tweede FLNRS live

Er staat een nieuwe DIY Meeting voor de deur. Nou, twee om precies te zijn! Op 26 augustus en 16 september organiseren we de FLNRS live. Zomereditie. Tijdens deze workshop ga je je eigen Origami Ornaments maken: fijne paper goodies in verschillende vormen en dessins voor in huis. De workshop wordt gehost door Marion Eykenaar van YESIWOOD.

Erbij zijn? Meld je aan! Per workshop is er plek voor zo'n 20 personen. Je aanmelding is definitief wanneer je hebt betaald.

 

FLNRS LIVE #3: Paper Ornaments

Zaterdag 26 augustus
Tijd wordt z.s.m. bekend gemaakt / €27,50 p.p.
Filter Café Store

Zaterdag 16 september
Tijd wordt z.s.m. bekend gemaakt / €27,50 p.p.
Filter Café Store

Je aanmelding is pas definitief wanneer de betaling is voldaan.


LEER BEWERKEN MET ANNEMIEKE KOSTER

Ik wil je alvast voorstellen aan de host van deze middag: Annemieke Koster. Als oprichtster van Enschede Textielstad weet ze je alles te vertellen over... Textiel ;) Deze fanatiekeling heeft een weverij gestart met de missie om van Enschede weer een textielstad maken, net zoals vroeger. 

Ook beschikt Annemieke over de skills om van een stuk leer een moderne musthave te maken. Tijdens de workshop leert ze je de technieken die bij leerbewerking komen kijken, zodat je vervolgens zelf aan de slag kunt gaan met je eigen product. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren leer en templates, waardoor je dus sowieso naar huis gaat met je eigen one of kind!

 

Wat mag je verwachten:

  • Een ambachtelijke workshop op niveau, gegeven door Annemieke Koster van Enschede Textielstad;
  • Hoogwaardig leer ter grootte van een A3 in diverse kleuren van Conanti;
  • Diverse templates om mee aan de slag te gaan, zoals een portemonnee, paspoorthoesje, iPad mini case, clutch, (zonne)brilkoker en visitekaartjeshouder;
  • Tal van afwerkingsmogelijkheden, zoals rivets, verschillende kleuren garen en stansletters (helaas geen ritsen).
     

En natuurlijk!

  • Een zondagmiddag vol creativiteit en gemoedelijke vibes;
  • Een spontane groep mensen die elkaar graag leert kennen;
  • Drankjes en hapjes (ook glutenvrij);
  • Een goodiebag, zodat je ook thuis nog na kunt genieten van de leuke middag.

 

Inspiratie voor de workshop

 

LEER VAN CONANTI

Tijdens de workshop maak je je eigen product van een stuk leer ter grootte van een A3. Je kunt tijdens het bestelproces kiezen uit 5 kleuren. Om een indruk te krijgen vind je hieronder de links naar de desbetreffende leersoorten en kleuren. Let op: dit is slechts een indicatie en de echte kleur wijkt altijd iets af. 

Prestige: Cognac, Opal Grey, Blue Nights
Broadway: Salmon, Black

 

Helaas, we zitten vol!

Ook de tweede workshop zit helaas al vol. Maar er komen snel nieuwe ambachtelijke en designy workshops aan. Meld je aan voor de nieuwsbrief en je wordt automatisch op de hoogte gehouden.

Naam *
Naam
 
 

FLNRS live. #1 / Weven

Een kleine terugblik op onze pilot van FLNRS live op 22 november 2015.

“Ondanks dat het een uitdaging voor me was om een workshop te leiden, vond ik het te gek om te doen. Zo gaaf om te zien dat de deelnemers met me mee gingen in mijn enthousiasme over weven! Het was een ontspannende middag waarop fantastisch werk is gemaakt." - Marloes Wender

Workshopleider: Marloes Wender van Beeldgeneratie
Locatie: the Upperside