Witpeerd Optiek / Web Design + Content

De hipster in mij doet het liefst alles in stijl. Dus ook het dragen van een bril. Want een bril koop je tegenwoordig lang niet meer alleen om praktische redenen. Het is ook een accessoire die moet matchen met jouw stijl. Witpeerd Optiek deelt die mening. In hun zaak in Oosterwolde vind je de mooiste monturen. Vooral de Scandinavische merken voeren de boventoon. En laat ik nou gek zijn op Scandinavisch design.

Bij Witpeerd Optiek voel je je altijd welkom. De zaak is erg persoonlijk en dikke kans dus dat ze je bij naam kennen als je een klant van ze bent. Daarnaast hanteren ze het one of a kind principe. Van elk montuur kopen ze er namelijk maar één of twee in. Zo loop je altijd naar buiten met een unieke look. 

Genoeg om trots op te zijn dus! Maar al deze mooie kwaliteiten zag je een halfjaar geleden nog niet terug op hun website. Deze oogde zwaar en onpersoonlijk door het vele zwart en de lappen tekst. Tijd voor verandering! Voor Witpeerd Optiek ontwierp ik een nieuwe website, bouwde hem in stijl - licht, minimalistisch en persoonlijk -, schreef de teksten en maakte foto's van het personeel en enkele monturen. 

FLNRS :: Wireframe website Witpeerd Optiek

De website is nog in ontwikkeling. Achter de schermen zijn we bezig achterliggende pagina's te creëren die het merk nog meer zullen laden. Ondertussen zijn we gestart met Facebook die een jonger publiek moet aantrekken. Dus we gaan gestaag door. De stijl die staat en laat precies zien wie ze zijn en waar ze voor staan. Mission accomplished!

O, en mocht je nou nèt niet meer lekker dat nummerbord kunnen lezen. Ga vooral langs bij Witpeerd Optiek als je in de buurt van Oosterwolde woont en vraag naar de SALT. collectie. Mijn persoonlijke favoriet!