Wendy de Wit / Branding

FLNRS :: Moodboard Wendy de Wit

Een en al blijheid straalt Wendy uit! Ze zit vol ideeën en draaft maar door om deze werkelijkheid te laten worden. Iets waar ik veel bewondering voor heb. Naast het succes van het Happiness Café runt ze nu ook workshops, heeft ze een Happy Workspace opgericht (echt een aanrader om dag lekker te flexwerken!) en is ze onlangs gestart met haar eigen programma waarbij ze je leert ondernemen vanuit je hart. Deze vrouw leeft op positieve energie. Klinkt goed toch? Dat vond ik dus ook.

Wendy kwam bij me met de vraag of ik haar wilde helpen met haar online uitstraling. Er moest een huisstijl komen en lifestyle foto's voor haar nieuwe website. Zo gezegd zo gedaan. Wendy omschreef haar merk als positief, persoonlijk, energiek en liefdevol. Op basis van haar input gingen we aan de slag met een moodboard en een huisstijl. We kozen voor een strak, maar zacht logo en vrolijke pasteltinten. De foto's zijn gemaakt in Enschede waarbij we al kletsend op de leukste locatie's terecht kwamen. Voor het Happiness Café ontwierpen we nog een quote die op de canvastassen zijn gedrukt die tijdens deze inspirerende middag zijn uitgedeeld. Alles straalt nu een echte Wendy-vibe uit ;)

 

"Nadine heeft mij super goed geholpen bij het ontwikkelen van mijn logo, foto's en huisstijl. Ze ziet gelijk wat nodig is voor het geheel en maakt het puur, tastbaar en herkenbaar! Geen styling, maar puur en echt jezelf laten zien. 
De samenwerking was heel fijn, concreet en snel, waardoor ik snel mijn bedrijf heb kunnen uitbouwen en op verschillende herkenbare manieren zichtbaar kan zijn."
- Wendy
FLNRS :: Brandboard Wendy de Wit