FLNRS / Web Design + Content

FLNRS :: Moodboard website FLNRS

Was FLNRS voorheen vooral mijn pseudoniem als lifestyle fotografe, vandaag de dag is FLNRS de go-to plek voor je Online Presence. En daar hoort natuurlijk een website bij die laat zien wat ik in huis heb! Het ontwerp, de foto's, de teksten. Alles komt van eigen hand en straalt één en al FLNRS uit. Ik durf te zeggen dat ik voor het eerst écht iets heb neergezet dat 100% bij me past: minimalistisch, sereen en licht.

Via dit blog houd ik je op de hoogte van de laatste projecten, maar deel ik ook mijn inzichten als freelancer in het topic Freelance files en geef ik regelmatig tips die jou kunnen helpen met je online aanwezigheid. Enjoy!

Ps. Enthousiast geworden en wil je samen aan de slag met een website die tot in de puntjes uitstraalt wie jij bent en waar je voor staat? Ik help je graag!

FLNRS :: Wireframe website FLNRS