FLNRS | CREATIVE STUDIO.

 

| FLNRS, uit te spreken als fle·nur·s (fantasie Engels voor flaneren. Werkwoord; flnr’en, hij/zij is geflnr’ed).

FLNRS is de creatieve uitlaatklep van mij, Nadine Klifman. Onder deze naam werk ik als Online Presence specialist in Enschede en laat ik al het inspirerende tot uiting komen in persoonlijke en eigenzinnige webuitingen. Op deze manier kan ik bezig zijn met wat ik het liefste doe – ontdekken wat jou onderscheidend maakt en zorgen dat je flaneert op het web!

 

FLNRS | THE GIRL

Naast alle online bezigheden ben ik juist ook heel graag 'offline'. Ik begin mijn dag graag met wat yoga zenness. En als ik tijd heb juice ik de lekkerste sapjes bij elkaar voor mezelf en vriendlief. Een beetje Nadine-kenner weet hoe gek ik ben op alles met vier poten. Hondje Beau (geloof me, 'hondje' is zelfs nog groot uitgedrukt) is mijn grootste vriend en meneer Guus is mijn eigenwijze konijn.

Naast eigenaar van FLNRS en oprichter van FLNRS live. | DIY Meetings for Young Creatives dagdroom ik me suf over een carrière als presentatrice, boerin, cabaretière, musicalster, zangeres en illustrator in één.

 

FLNRS :: Creative Studio van Nadine Klifman

 

DIT VIND IK ó ZO LEUK

Pinterest / de geur van frisse lakens / mijn vaders muziekcollectie / met blote voeten op het gras / zingen / ezelsoren / blogs / pen en papier / dansen